JP’s Carwash! Unieke kwalitatieve poets service

Als trotse eigenaar van een auto wilt u natuurlijk uw auto in topconditie houden.
Niet alleen goed onderhoud draagt daaraan bij, ook de carrosserie en het interieur hebben baat bij onderhoud. Uw auto poetsen, wassen of polijsten? JP’s Carwash gaat een stap verder om uw auto schoon te maken.

Uw auto reiniging specialist

JP’s Carwash brengt uw auto weer in showroomstaat! Als specialist op het gebied van auto reiniging garanderen wij u enkel en alleen de beste zorg voor uw auto. Een schone auto waarin u gezien mag worden. Van een volledige interieurbehandeling tot het verwijderen van ongewenste geurtjes kunt u terecht bij JP’s carwash.

Nieuw bij JP’s Carwash: Glascoating(kenolon ceramic shield)

Kenolon Ceramic Shield V1 is een premium coating op basis van SIO2. Het is ontworpen om te voldoen aan de hoogste eisen in de professionele detailing wereld. Door zijn unieke samenstelling maakt het de lak krasbestendiger, maar vooral gemakkelijker te onderhouden , het is extreem resistent tegen weersinvloeden en heel wat chemicaliën. Waar de traditionele waxen en sealants vrij snel aangetast worden door sterke reinigers en mechanische wrijving blijft Kenolon Ceramic Shield V1 maandenlang optimaal aanwezig. Het verhard de lak tot een maximum van 9 H. Zijn harde en complexe structuur zorgt ervoor dat de kans op mogelijke vegen of fijne krasjes minder snel ontstaan. Bij goed onderhoud kan deze coating makkelijk 3 jaar bescherming geven.

Kom langs, bij JP.

Uw binnenkant of buitenkant van uw auto grondig reinigen? Een behandeling bij JP’s Carwash geeft nieuwe glans aan het interieur en exterieur van uw auto. Hiermee ziet uw auto er als nieuw uit en behoudt deze zijn waarde. Zo heeft u langer plezier van uw auto.
Rij gerust langs bij onze vestiging nabij Groningen in Hoogkerk langs de A7, of kijk online naar uw carwash mogelijkheden!

Meer weten?